Για τις ευθύνες μας

Για τις ευθύνες μας

Στο Πρακτορείο μας, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί σας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη χρηματοδότηση των σπουδών ή την αποκατάσταση του παιδιού σας, ακριβώς στα μέτρα σας.

 

Πρώτα πρέπει να συνειδητοποιήσετε το υψηλό κόστος, το οποίο απαιτείται σήμερα για τη χρηματοδότηση των σπουδών του παιδιού σας και να προσδιορίσετε με ακρίβεια το ύψος του απαραίτητου κεφαλαίου, που θα απαιτηθεί για τη χρηματοδότηση των σπουδών του παιδιού σας.


Στη συνέχεια με βάση τα στοιχεία και τις ανάγκες σας, προετοιμάζουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη, η οποία ταιριάζει στους δικούς σας στόχους και στις δικές σας προτεραιότητες. Η συγκεκριμένη μελέτη θα προτείνει τα κατάλληλα για εσάς προγράμματα καθώς και εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τη διασφάλιση του μέλλοντος του παιδιού σας. Επίσης θα ενημερωθείτε για το κόστος των προτεινόμενων προγραμμάτων, καθώς και για τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.


Σε περίπτωση που απαιτείται προ-ασφαλιστικός ιατρικός έλεγχος, θα σας υποδείξουμε τα απαραίτητα βήματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

 

Προγράμματα σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης

Όλοι εμείς οι γονείς σκεφτόμαστε συνεχώς το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε να τους εξασφαλίσουμε τα κεφάλαια για να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους χωρίς οικονομικές έννοιες, θέλουμε να έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα βοηθήσουμε στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Θέλουμε τα πάντα για τα παιδιά μας χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς απογοητεύσεις, την ίδια στιγμή που η επαγγελματική αγορά χρειάζεται ανθρώπους δημιουργικούς, με γνώσεις και κατάρτιση.

Ωστόσο, οι συνεχώς αυξανόμενες οικονομικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής περιορίζουν τη δυνατότητα μεγάλης οικονομικής επένδυσης στις σπουδές των παιδιών μας.


Τα προγράμματα σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης εξασφαλίζουν συστηματική οικονομική αποταμίευση και κατά συνέπεια σας επιτρέπουν να επενδύσετε στο μέλλον των παιδιών σας. Επιπλέον σας εξασφαλίζουν σχετική φοροαπαλλαγή.

Date

22 Ιανουαρίου 2015

Tags

Νέα Ασφαλιστικά Προϊόντα

ABROZI LTD

Ασφαλιστική Πρακτόρευση

  • Λεωφ. Βεϊκου 20 & Αθ. Διάκου 2,
  • 11147, Γαλάτσι Αττικής
  • 210-2914385, 210-2136265 
  • ioanniszikakis@gmail.com

 

 Ακολουθήστε μας: