Τι είναι η Ασφάλεια Αναπλήρωσης Εισοδήματος ;

 

Η ικανότητα να παράγουμε εισόδημα συνιστά μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους της καθημερινής μας ζωής και σηματοδοτεί όλες τις περαιτέρω περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές δραστηριότητές μας.

Επειδή όμως η καθημερινή μας ζωή είναι γεμάτη από εμπόδια και απρόβλεπτες καταστάσεις, μπορεί ανά πάσα στιγμή ο καθένας από εμάς να βρεθεί σε κατάσταση προσωρινής ή μόνιμης αδυναμίας για εργασία εξαιτίας ενός ατυχήματος ή μιας σοβαρής ασθένειας με ενδεχόμενο την αναπροσαρμογή ολόκληρης της ζωής του ατόμου και της οικογένειας του.

Σε όλες τις ανάγκες που πηγάζουν από τις παραπάνω καταστάσεις έρχεται να ανταποκριθεί η ασφάλεια αναπλήρωσης εισοδήματος με την εξασφάλιση του ημερήσιου απαραίτητου εισοδήματος για την διατήρηση της οικογενειακής μας γαλήνης και ισορροπίας.

Τέλος, με την ασφάλεια αναπλήρωσης εισοδήματος εξασφαλίζετε απαλλαγή φόρου. Ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να προστατεύσετε το εισόδημά σας από απρόβλεπτες καταστάσεις


Ασφαλιστικά Προϊόντα

  • Προστασία Εισοδήματος από ασθένεια και ατύχημα

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να διασφαλίσετε το δικό σας εισόδημα και αυτό της οικογένεια σας σε περίπτωση που ασθένεια ή ατύχημα σας παρεμποδίζει να εργαστείτε για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ασφαλίστε με μικρή επιβάρυνση την επαγγελματική σας ικανότητα σε ένα από τα προγράμματα που θα σας προσφέρουμε.

 - Μόνιμη Ολική Ανικανότητα για Εργασία (ατύχημα ή ασθένεια)-εφ΄άπαξ αποζημίωση – ΜΟΑ Μηνιαία Σύνταξη Ανικανότητας για Εργασία

- Μόνιμη Ολική ή Μερική Ανικανότητα για εργασία από ατύχημα

- Προσωρινή Ανικανότητα για εργασία από Ασθένεια και Ατύχημα

 

  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα για Εργασία (ατύχημα ή ασθένεια)

Με τη κάλυψη αυτή εξασφαλίζετε μία ουσιαστική οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος ή ασθένειας υποχρεωθείτε να σταματήσετε να εργάζεστε.

 

  • Ασφαλιστικές Παροχές Μόνιμης Ανικανότητας :

- Καταβολή ασφαλισμένου κεφαλαίου ( σε ετήσιες δόσεις ή εφ΄ άπαξ )

- Ή και Μηνιαία Σύνταξη ακόμη & από τον πρώτο μήνα της ανικανότητας και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου σας.

- Απαλλαγή πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω ανικανότητας.

- Εξασφάλιση χρηματοδότησης του συμβολαίου σας από την εταιρία σε περίπτωση που αδυνατείτε να πληρώσετε τα ασφάλιστρα λόγω Μόνιμης Ανικανότητας για Εργασία (Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων),
Ακολουθούν τρεις διαφορετικές παροχές που μπορείτε να συνδυάσετε για ολοκληρωμένη κάλυψη.

 

  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα για εργασία από ατύχημα

Εφ΄ όσον συμβεί Μόνιμη Ολική Ανικανότητα για εργασία εισπράττετε εφ΄ άπαξ το ασφαλισμένο κεφάλαιο Μπορείτε να επιλέξετε και πρόσθετη παροχή Μηνιαίας Σύνταξης για ορισμένο χρόνο καταβολής

 

  • Μόνιμη Μερική Ανικανότητα για εργασία από ατύχημα

Αναλόγως της σοβαρότητας της περίπτωσης και σύμφωνα με ειδικό πίνακα καταβάλλεται εφ΄ άπαξ αποζημίωση αν το ατύχημα οδηγήσει σε μερική ανικανότητα για εργασία . Μπορείτε να επιλέξετε και πρόσθετη παροχή Μηνιαίας Σύνταξης για ορισμένο χρόνο καταβολής.

 

  • Σοβαρές Ασθένειες

Δείτε πώς μπορείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους από απρόβλεπτες καταστάσεις. Μερικές ασθένειες χαρακτηρίζονται η μάστιγα της εποχής: έμφραγμα, εγκεφαλικό, εγχείριση καρδιάς (by pass), νεφρική ανεπάρκεια, καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, παραλυσία, μεταμόσχευση ζωτικών οργάνων κ.λ.π.
Με τα ασφαλιστικά προγράμματα που θα σας προτείνουμε εξασφαλίζετε άμεσα ένα σοβαρό κεφάλαιο, ακόμη & επιπλέον μηνιαία οικονομική ενίσχυση (επίδομα), ώστε απερίσπαστοι να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

 

Πως θα έχω Προστασία Εισοδήματος ;

Επικοινωνήστε τώρα με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της ABROZI Ε.Π.Ε. και ανάμεσα στις εναλλακτικές λύσεις που θα σχεδιάσουμε μαζί με εσάς για εσάς, θα βρείτε την πλέον ανταποδοτική & συμφέρουσα ασφάλεια αναπλήρωσης εισοδήματος.

ABROZI LTD

Ασφαλιστική Πρακτόρευση

  • Λεωφ. Βεϊκου 20 & Αθ. Διάκου 2,
  • 11147, Γαλάτσι Αττικής
  • 210-2914385, 210-2136265 
  • ioanniszikakis@gmail.com

 

 Ακολουθήστε μας: