Εξασφάλιση Παιδιών

 

Οι περισσότεροι από εμάς που θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο σε αξία περιουσιακό στοιχείο μας δεν είναι το σπίτι μας, οι αποταμιεύσεις μας, οι επενδύσεις ή το αυτοκίνητο μας, αλλά η ίδια η ζωή μας, προγραμματίζουμε και εξασφαλίζουμε ψυχολογικά και οικονομικά το μέλλον μας αλλά και αυτό των αγαπημένων μας προσώπων. Ανταποδοτική λύση σε αυτόν τον προγραμματισμό δίνει και η ασφάλιση ζωής.

 

Όλοι όσοι είναι γονείς γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η προστασία και η εξασφάλιση των παιδιών τους. Ξέρουν ότι καθετί που τα αφορά, αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητά τους. Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, την ανάγκη των γονιών να προνοήσουν για το μέλλον των παιδιών τους, η ABROZI μπορεί να σας δώσει απαντήσεις σε ό,τι απασχολεί τόσο εσάς τους ίδιους όσο και τα παιδιά σας. Πιο συγκεκριμένα, για τα παιδία σας, προσφέρουμε λύσεις που παρέχουν κάλυψη για το παρόν και το μέλλον τους, σε θέματα που αφορούν στην χρηματο-ασφαλιστική τους εξασφάλιση (αποταμιευτικά – επενδυτικά προγράμματα, ασφαλιστικά προγράμματα υγείας), αλλά και στην παροχή άμεσων ιατρικών υπηρεσιών.

 

Στο Πρακτορείο μας, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί σας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη χρηματοδότηση των σπουδών ή την αποκατάσταση του παιδιού σας, ακριβώς στα μέτρα σας.

 

Πρώτα πρέπει να συνειδητοποιήσετε το υψηλό κόστος, το οποίο απαιτείται σήμερα για τη χρηματοδότηση των σπουδών του παιδιού σας και να προσδιορίσετε με ακρίβεια το ύψος του απαραίτητου κεφαλαίου, που θα απαιτηθεί για τη χρηματοδότηση των σπουδών του παιδιού σας.


Στη συνέχεια με βάση τα στοιχεία και τις ανάγκες σας, προετοιμάζουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη, η οποία ταιριάζει στους δικούς σας στόχους και στις δικές σας προτεραιότητες. Η συγκεκριμένη μελέτη θα προτείνει τα κατάλληλα για εσάς προγράμματα καθώς και εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τη διασφάλιση του μέλλοντος του παιδιού σας. Επίσης θα ενημερωθείτε για το κόστος των προτεινόμενων προγραμμάτων, καθώς και για τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.


Σε περίπτωση που απαιτείται προ-ασφαλιστικός ιατρικός έλεγχος, θα σας υποδείξουμε τα απαραίτητα βήματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

 

Προγράμματα σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης

Όλοι εμείς οι γονείς σκεφτόμαστε συνεχώς το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε να τους εξασφαλίσουμε τα κεφάλαια για να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους χωρίς οικονομικές έννοιες, θέλουμε να έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα βοηθήσουμε στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Θέλουμε τα πάντα για τα παιδιά μας χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς απογοητεύσεις, την ίδια στιγμή που η επαγγελματική αγορά χρειάζεται ανθρώπους δημιουργικούς, με γνώσεις και κατάρτιση.

Ωστόσο, οι συνεχώς αυξανόμενες οικονομικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής περιορίζουν τη δυνατότητα μεγάλης οικονομικής επένδυσης στις σπουδές των παιδιών μας.


Τα προγράμματα σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης εξασφαλίζουν συστηματική οικονομική αποταμίευση και κατά συνέπεια σας επιτρέπουν να επενδύσετε στο μέλλον των παιδιών σας. Επιπλέον σας εξασφαλίζουν σχετική φοροαπαλλαγή.


Πως θα εξασφαλίσετετο παιδί σας ;

Η αρχή της ABROZI είναι να βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα σας. Θα σας ενημερώνει και θα απαντά σε όποιες ερωτήσεις υπάρξουν ¨η όποιες διευκρινήσεις χρειαστούν. Από κοινού μπορούμε να επανεξετάζουμε πιθανές βελτιώσεις ή προσαρμογές των προγραμμάτων σας, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις σας, όπως αυτές αλλάζουν και διαμορφώνονται σε κάθε στάδιο της ζωής σας, όσο και τα δεδομένα που αφορούν στη χρηματοδότηση των σπουδών ή την αποκατάσταση του παιδιού σας. Η εταιρία μας σχεδιάζει με πρωτοποριακό τρόπο πρόγραμμα που δίνουν λύση στις έγνοιες σας για εξασφαλισμένες σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

ABROZI LTD

Ασφαλιστική Πρακτόρευση

  • Λεωφ. Βεϊκου 20 & Αθ. Διάκου 2,
  • 11147, Γαλάτσι Αττικής
  • 210-2914385, 210-2136265 
  • ioanniszikakis@gmail.com

 

 Ακολουθήστε μας: