Εξασφάλιση Οικογένειας

 

"Ασφαλίζω σημαίνει Νοιάζομαι"

Παράδειγμα : Άνδρας 40 ετών, με μόλις 1€/ημέρα, παρέχει προστασία αξίας 100.000 € στην οικογένειά του, σε περίπτωση που του προκύψει Ολική Ανικανότητα ή Θάνατος

Η έννοια της ασφάλισης ζωής ως προστασία της οικογένειας
Δεν υπάρχει σήμερα πιο ευρέως αποδεκτή ιδέα, από τη χρήση της ασφάλισης ζωής, ως μέσον για την προστασία της οικογένειας. 

Με κανέναν άλλο τρόπο δεν μπορούν οι άνθρωποι να αγοράσουν τόσα πολλά με τόσο λίγα.
Για παράδειγμα ένα σύζυγος και πατέρας ο οποίος ενδιαφέρεται να “προστατεύσει την οικογένειά του”. Τι εννοεί; Προφανώς σημαίνει ότι σκοπεύει όσο ζει να τους προστατεύει από τους κινδύνους όπως, να πεινάσουν, να μείνουν χωρίς στέγη ή να διαταραχθεί η ομαλή τους ζωή από οποιοδήποτε απροσδόκητο γεγονός.

Ο στοργικός σύζυγος και καλός πατέρας κοιτάζει μακριά, πέρα από το παρόν και ανησυχεί για το τι θα μπορούσε να συμβεί στη σύζυγο και στα παιδιά του, αν ήταν (ΑΥΤΟΣ) να γίνει ένα στατιστικό στοιχείο σε έναν πίνακα θνησιμότητας. Συνειδητοποιεί ότι η μόνη δυνατή συνεισφορά, που μπορεί να κάνει μετά θάνατον είναι οικονομικής φύσεως.

Η ασφάλιση ζωής δεν είναι μόνο το καλύτερο δυνατό μέσο για την προστασία της οικογένειας. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ !!.

 

 

ABROZI LTD

Ασφαλιστική Πρακτόρευση

  • Λεωφ. Βεϊκου 20 & Αθ. Διάκου 2,
  • 11147, Γαλάτσι Αττικής
  • 210-2914385, 210-2136265 
  • ioanniszikakis@gmail.com

 

 Ακολουθήστε μας: