Πρέπει να έχετε ασφάλεια κατοικίας;

 

Η κατοικία είναι ένας πολύτιμος, μοναδικός και ανεκτίμητος χώρος, που για τον καθένα μας αποτελεί κάτι ξεχωριστό. Και βέβαια πέρα από την υλική του αξία είναι περιουσία που αποκτήθηκε με κόπο και αρκετές στερήσεις.


Δυστυχώς καθημερινά οι κίνδυνοι που το απειλούν είναι αρκετοί όπως πλημμύρες, φωτιές, διαρρήξεις και μην ξεχνάμε ότι η πατρίδα μας είναι από τις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου.


Ενα πλήρες πρόγραμμα κατοικίας περιλαμβάνει και τα εξής: ζημίες από διαρροή σωληνώσεων, κλοπή και ζημίες κλέφτη, αστική σας ευθύνη προς τρίτους, συμμετοχή σας στην αξία κοινόχρηστων, καιρικά φαινόμενα, σεισμό, θραύση υαλοπινάκων (συχνό φαινόμενο στην Αθήνα...), κ.α.


Βασικό σε αυτά τα προγράμματα είναι ότι προσφέρονται σε χαμηλό κόστος και με πολύ καλούς όρους (από 0,5 € έως 2,5 € το τ.μ. ανά έτος). Η ασφάλεια κατοικίας είναι ένα σχέδιο εξασφάλισης της περιουσία σας είτε αυτή αφορά το κτίριο είτε τα έπιπλα ή τις συσκευές σας κτλ.

Eάν έχετε πάρει στεγαστικό δάνειο στο παρελθόν ή έχετε σκοπό σύντομα να πάρετε, η τράπεζα θα σας υποχρεώσει να ασφαλίσετε το ακίνητο που θα αγοράσετε. Έχετε δικαίωμα να επιλέξετε εσείς την ασφαλιστική εταιρία και τον ασφαλιστικό σύμβουλο, ο οποίος δεν είναι υποχρεωτικό να συνεργάζεται με την τράπεζα που θα πάρετε το δάνειο. Ακόμη και αν έχετε κάποια ασφάλιση στο παρελθόν μέσω της τραπέζης, έχετε δικαίωμα στην ανανέωση της να αλλάξετε ασφαλιστική εταιρία.
Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Χαμηλότερα ασφάλιστρα για την ίδια κάλυψη στις περισσότερες περιπτώσεις, καλύτεροι όροι ασφάλισης και το πιο ουσιαστικό από όλα έχετε δίπλα σας τον δικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο για να προασπίζει τα συμφέροντά σας.


Πού θα βρείτε ασφάλειες ακινήτων;

Μα φυσικά στην ABROZI, όπου σε συνεργασία με τον προσωπικό σας ασφαλιστή θα αναλυθεί το σχέδιο εξασφάλισης της περιουσία σας και η εταιρεία μας θα έρθει σε επαφή με ασφαλιστικούς οργανισμούς για να βρει τα ασφαλιστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται καλύτερα στην κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών. Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας και η τεράστια εμπειρία μας, δίνουν απάντηση σε όποια απορία σας πάνω σε ασφαλιστικά θέματα κατοικίας και μπορούμε να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στον καθένα σας, με τις πιο συμφέρουσες και ανταποδοτικές ασφάλειες ακινήτων στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα !

ABROZI LTD

Ασφαλιστική Πρακτόρευση

  • Λεωφ. Βεϊκου 20 & Αθ. Διάκου 2,
  • 11147, Γαλάτσι Αττικής
  • 210-2914385, 210-2136265 
  • ioanniszikakis@gmail.com

 

 Ακολουθήστε μας: